Løb i Døvania?

Bestyrelse -

Jeg er i gang med at undersøge på muligheder for at oprette løb-afdeling i Døvania. Grunden er at jeg kunne se at løb bliver populær i øjeblikket, bl.a. DDI havde arrangeret løb-lejr på Castberggård i januar, det var en succes.

Derfor besluttede jeg at tage chance at starte det her i København, håber at det er flere interesse at være med, måske dig.

Vi starter med at finde ud af hvor stor interesse for løb-afdeling i København, derfor vi skal ikke begynde at tænke over hvem skal være leder osv.

Jeg forestiller mig at afdelingen skal arrangere fællesløb, deltage i forskellige turneringer som et hold, og naturligvis forskellige sociale arrangementer hvor deltagere kan hygge sammen.

Hvis du synes at idéen er spændende og du vil gerne at være med, så skriv til mig på mail sabine@dovania.dk

Jeg håber at se mange af jer!

// Sabine Brink

2 kommentarer til “Løb i Døvania?”

  Line Lerchebo

  Lene Lassen og jeg er medlem af Døvania, og vi har lige været i Miami, Florida og gennemføre et større stafetløb, 2 hold og i alt 12 løbere og en massør, gennem DDI.

  Vi kalder os Hearing Loss Runners, fordi vi netop vil rumme alle typer af hørestatus og kommunikationsformer, og sammensætte folk til at motivere og inspirere hinanden op til diverse løb.
  Jeg synes helt klart at alle sportsklubber, herunder Døvania, skal i samarbejde med DDI indgå i Bevæg dig for livet, for at få motion ind for alle aldersgrupper også.
  På Facebook er der både Hearing Loss Runners og Tegnsprogsløberne, som etablerer mindre lokale løbegrupper op til de forskellige løb, fx Royal Run 2019 2. pinsedag.

  Laila Benthin

  Det er et meget fint initiativ.
  Og jeg var også med Line og Lene til Ragnar stafet løb i Miami. Og bakker fuldt ud op om at vi skal have løbe afdelinger rundt om i DDI klubberne i stil med bevæg dig for livet som Line har foreslået.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu