Landsholdspulje – lidt info

Bestyrelse -

Såfremt man er udtaget til et landshold eller til at repræsentere Danmark under DDI (Dansk Døve-Idrætsforbund), kan man søge om et tilskud fra vores lille landsholdspulje.

Der kan søges om portioner op til 1.000 kr., og man skal huske at medtage dokumentationen for udtagelsen/repræsentationen i form af et udtagelsesbrev eller en mail, der bekræfter at man skal deltage i et Deaflympics, VM eller EM. Der kan ikke søges om tilskud i forbindelse med internationale arrangementer, som DDI ikke har noget med at gøre.

I ansøgningen ser bestyrelsen gerne, at man begrunder, hvorfor man søger om et tilskud. Portioner uddeles normalt til aktive idrætsudøvere, som er medlem af idrætsforeningen. Der kan kun søges en gang om året, og der kan ikke søges på vegne af andre.

Nu for tiden kan de udtagne Døvania-idrætsudøvere søge om en portion fra puljen ved at sende en ansøgning til bestyrelsen på mailadressen bestyrelse@dovania.dk, og ansøgningsfristen er 1. juli 2017. Ansøgningerne bliver behandlet dagen efter, og man vil få et hurtigt svar i løbet af ugen efter.

Samtidig arbejder bestyrelsen på at gøre puljen større ved at overskud fra forskellige arrangementer, salg af jubilæumsbog og små donationer lægges i puljen. Hvis der er nogen, der gerne vil give en donation til landsholdspuljen, så er man meget velkommen til at kontakte formand Emil Clemmensen ved at sende en mail til mailadressen emil@dovania.dk

LÆNGE LEVE DØVANIA!

Venlig hilsen
bestyrelsen

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu