Koordineringsmøde i Døvania

Bestyrelse -

Torsdag den 8. september 2016 afholder bestyrelsen et koordineringsmøde med udvalgslederne i Døvania.

Såfremt man som en aktiv udøver i Døvania vil spørge om noget eller komme med forslag til emner, så kan man henvende sig til sin leder. Er man usikker på mailadressen til lederen, så gå ind på Grene og vælg den sportsgren. Der kan man se mailadressen til lederen.

Der er udsendt en indkaldelse med en dagsorden til alle ledere, og lederen kan se på dagsordenens punkter, om jeres eventuelle spørgsmål/punkter kan placeres under dem, ellers laver vi et ekstra punkt. Det er vigtigt for bestyrelsen, at medlemmerne har mulighed for at blive hørt. Fristen for indsendelse af emner til behandling på koordineringsmødet er sat til den 6. september.

2 kommentarer til “Koordineringsmøde i Døvania”

  franklin richter

  har de snakke om døvania om go kart klub
  jeg vil gerne medlem hos jer og håber det bliver noget
  da jeg er medlem for globen sport
  men nu har jeg miste lyst hos dem og vil ind hos jer for døvania
  og jeg arbejde også for DDI go kart leder for DM og EM¨
  mvh franklin richter

  Christian Høybye, formand

  Hej Franklin

  Tak for din henvendelse.

  Vi snakkede sammen om dette under DDI’s årsmøde før sommerferien, og vi aftalte, at I som motorsportsinteresserede kunne skrive til bestyrelsen om jeres ønske og vedlægge en oversigt over interesserede medlemmer, kontingentsats, budget for en eventuel afdeling for motorsport, navn på en leder for afdelingen. Dette kan du læse mere om på dette link: http://dovania.dk/grene/mangler-en-sport-at-oprette-en-ny-afdeling/

  Bestyrelsen har drøftet vores samtale på bestyrelsesmødet i juni, og vi regnede faktisk med at skulle modtage en mail fra jer til behandling under mødet. Vi er helt bestemt interesseret i at oprette en motorsportsafdeling i Døvania, hvis der er interesse for det.

  Så det er godt, at du henvender dig nu. Vi har godt nok et bestyrelsesmøde i aften, og jeg vil tage din kommentar med på mødet.

  Hvis du sender din mailadresse til mig på denne mail christian@dovania.dk, så vil jeg vende tilbage efter bestyrelsesmødet, hvor vi kan aftale en dato for en snak om etablering af motorsportsafdelingen.

  Venlig hilsen
  Christian Høybye, formand

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu