Kontoret fornyet!

Bestyrelse -

Døvania har fået nye brugte men særdeles godt velholdte møbler til vores mødelokale.

Vi har fået to flotte borde, et lille bord til en projektor, som klubben også har indkøbt, og et langt ovalt mødebord. Der kan være flere rundt om bordet – ja nærmet fordoblet antallet pladser rundt om det i forhold til det tidligere runde mødebord. Tak til Døveforeningen af 1866 for de to borde.

Mødelokalet havde tidligere en 2 personers sofa, som nu er blevet godt slidt ned, og en glad giver har givet Døvania en 3 personers sofa og en 2 personers sofa. Tak til den glade giver, som dog har ønsket at være anonym.

Der er vedlagt to billeder af mødelokalet, så I kan se hvor flot det er blevet.

20150802_133320[1]

Samtidig skal der lyde en stor tak til frivillige, som har hjulpet os med møblerne (bære dem op/ned og samle dem) og rengøringen af kontorlokalerne: Anne Roslyng, Christian Høybye, Kasper Lilja-Nielsen, André Kobberholm, Rasmus Morell Nielsen, Søren Sparre og Louise Thystrup.

Bestyrelsen er så glade for at lokalerne ser pæne og indbydende ud, og bestyrelsen er i gang med at lave husregler for lån af lokalerne og projektoren. I første omgang bliver reglerne uddelt til udvalgslederne på vores næste koordineringsmøde den 1. september.

 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu