Interesse for en gokart-afdeling i Døvania

Bestyrelse -

gokart

Onsdag den 28. september var der et interessant og givtigt møde mellem formanden Christian Høybye og to engagerede og gokartinteresserede initiativtagere Franklin Richter og Laurits Dahlstrøm på Døvanias kontor.

Mødet handlede om at finde ud af, om der er mulighed for at få etableret en gokart-afdeling i Døvania, og vi drøftede følgende emner:

  • opstartsdato (som f.eks. kunne være den 1. januar 2017)
  • budget for afdelingen
  • kontingentsats
  • ønsker fra interesserede og mulige medlemmer
  • krav fra bestyrelsen
  • leder for afdelingen

Mødet varede godt 1½ time, og vi fik drøftet mange gode ting og ideer igennem, at vi besluttede os for, at Døvania inviterer til et møde i næste uge for interesserede og mulige nye medlemmer i Døvania.

Såfremt man er interesseret i at deltage i mødet og snakke om, hvordan vi kan få afdelingen op at stå, så giv besked til Laurits Dahlstrøm via mailadressen nefarious3000@hotmail.com senest den 11. oktober kl. 18.

Mødet afholdes på torsdag den 13. oktober 2016 kl. 18 – 20 i Døvanias lokaler på 5. sal tv i Brohusgade 17, Kbh N. Døvania vil byde på kolde drikkevarer og snacks/chokolade.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu