Ingen prøvetræning resten af 2020

Bestyrelse -

Kære alle, 

Døvanias bestyrelse har fulgt med hvad der sker med coronasituationen samt overvejet hvordan de nyeste anbefalinger fra sundhedsstyrelsen vedr. restriktioner indenfor sporten især forbudssamlingen. 

Vi ønsker at være med til at mindske smitten og at vores aktiviteter kan fortsætte så længe det er forsvarligt og muligt, samtidigt med at vores idrætsledere kan være trygge ved deres opgaver som leder at håndtere de forskellige afdelinger, vi har hos Døvania. 

Derfor har vi besluttet os for at ikke tilbyde prøvetræning for interesserede resten af 2020 og kun holde os til de eksisterende medlemmer, så der ikke forekommer for mange forskellige mennesker i en enkelt afdeling. Det er bedre, at de samme personer kommer, og her kommer vores medlemmer samt idrætsledere som vores førsteprioritet lige nu. Vores idrætsledere er orienteret om beslutningen. 

Vi følger naturligvis med situationen og håber meget på, at det bliver meget bedre efter nytåret, så vi igen kan tilbyde prøvetræning – da det giver god mulighed for nogen at prøve nogle afdelinger af, inden de melder sig ind, men lige nu må det være sådan indtil videre. 

Pas godt på jer selv derude – og vi ses forhåbentlig snart til prøvetræning, når det hele ser lysende ud. 

Mange sportslige hilsner,
Døvanias bestyrelse

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu