Indstilling til årets priser – 2018

Bestyrelse -

Til generalforsamlingen d. 30. marts 2019, skal vi starte med en tradition, hvor vi offentliggøre hvem er vindere af forskellige priser.

I året vil vi give jer en mulighed for at indstille en eller flere kandidater til en eller flere priser for 2018. Herunder kan du læse kort om hvilke priser har Døvania, og samt hvilke kriterier skal der tage højde for:

Årets Fund:
Prisen kan give til en person, som har overrasket med gode resultater eller med sin talent indenfor en sportsgren.

Årets Idrætspræsentation:
Prisen kan give til en person eller et hold, som har opnået et fantastisk resultat i løbet af 2018.

Årets Hold:
Prisen kan give til et hold, som har gjort en forskel, det kan være med nogle gode resultater eller har udvist sand sportslig ånd, især i Døvanias ånd.

Årets Leder:
Prisen kan gives til en leder (Afdelingleder, udvalgsmedlemmer, træner, bestyrelsesmedlemmer mm) der har gjort en forskel for sin sportsgren eller for Døvania generelt.

Årets Døvanianer:
Prisen kan gives til en person, der har gjort en stor forskel for Døvania generelt, det behøves ikke skal være med sportsligt begrundelser. 

Hvis du har et eller flere forslag til hvem skal modtage en eller flere priser, så send dine forslag til os på bestyrelse@dovania.dk senest 22. marts 2019.

I forbindelse med at sende en indstilling til os, bedes I også at beskrive kort hvorfor vedkommende har fortjent prisen.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu