Hvem er vores søde rengøringsfrivillige?

Bestyrelse -

Nu kan vi endelig løfte sløret for hvem det er, og det er såmænd Hanne Rasmussen, som er medlem af vores bowlingafdeling.

Mandag den 14. december kom vores søde rengøringsfrivillige Hanne og udførte sit arbejde med at holde vores kontorlokaler og toilettet rent på godt 40 minutter. Hun kommer en gang om måneden som regel i slutningen af måneden og holder vore lokaler velduftende. Derefter fik jeg mulighed for en snak med Hanne og høre om hendes baggrund.

Hanne er hørende og en frisk ung dame på blot 56 år. Hun har spillet bowling, siden hun var en frisk pige på 9 år. Efter 21 år ønskede hun at holde en pause og prøve noget andet nyt for at se, om der også fandtes noget, der kunne fange Hannes interesse.

20151214_164219

Løb og maraton fangede hurtigt hendes interesse, og efter en del år med den nye løbeinteresse var hun uheldig at pådrage sig en dum hælskade. Hun kom under behandling hos Hildrum Fysioterapi og fik kendskab til tegnsprog gennem der.

Det var også gennem sit kendskab til Hildrum, at hun fandt Døvania Bowling. Hun blev medlem af Døvania for et par år siden. Hun kommer flittigt til træningen og glæder sig til hver træning og få muligheden for at lære mere tegnsprog.

Hun fik også noget tegnsprogsundervisning hos Tegnstuen og blev undervist af Stefanie Kappel. Hanne var meget glad for undervisningen, og hun synes, at tegnsprog er et smukt sprog men også et svært sprog at lære at tale.

Hanne er også en habil amatørfotograf, som kommer rundt omkring og tager billeder, og Hanne har taget billeder af forskellige arrangementer såsom CCP (Copenhagen Cable Park), cykelløb (uoff. DM) i Farum og volleyballturneringen DØWOLLEY på Amager, og vi har nydt hendes flotte billeder på vores hjemmeside.

Sluttelig vil jeg på bestyrelsens vegne takke Hanne rigtig mange gange for hendes store men absolut værdsat hjælp.

Sammen med Hanne vil jeg gerne sige: LÆNGE LEVE DØVANIA!

Mange hilsner fra
Christian, formand

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu