Forskellige små nyheder

Bestyrelse -

newspaper

MANGLENDE NYHEDSBREVE
Indenfor den sidste måneds tid har der været henvendelser fra vore medlemmer om, at der mangler nyhedsbreve fra bestyrelsen. Bestyrelsen har besluttet, at der skal komme forskellige nyheder fra vore idrætsledere, bestyrelsen og medlemmer, for at gøre det mere spændende og varieret. Bestyrelsen ønsker også, at der vil komme nyheder oftere, sådan at der i gennemsnit kan være mindst 2 nyheder om ugen.

NÆSTE BESTYRELSESMØDE
Bestyrelsen afholder sit næste bestyrelsesmøde onsdag den 26. oktober 2016, og bestyrelsen vil fremover annoncere sine kommende bestyrelsesmøder som enten nyhed eller event i hjemmesidens kalender. Nogle medlemmer havde spurgt, om bestyrelsen kunne fortælle hvornår, der bliver afholdt møder.

DDI AFHOLDER ET KLUBSEMINAR
På lørdag den 29. oktober afholder DDI et klubseminar på Castberggård, hvor temaet vil være “Døveidrættens fremtid”. På klubseminaret vil eliteområdet møde breddeområdet, sådan at hele DDI samles til en god omgang snak om, hvordan vi bedst mulig kan sikre døveidrættens fremtid. Døvania sender Aleksander Madsen Kirkegaard som idrætsforeningens repræsentant, og bestyrelsen ser frem til arrangementet. På næste bestyrelsesmøde skal der drøftes klubseminarets punkter, og Døvanias holdning skal findes.

 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu