Første nyhedsbrev efter generalforsamlingen 2016

Bestyrelse -

Nu er der gået næsten 2 måneder efter, at vi blev valgt på generalforsamlingen. Kampgejsten er der stadig og helt uændret siden da. Vi har nu gennemført to spændende og interessante bestyrelsesmøder, og vi er småt begyndt at komme i arbejdstøjet.

Mødebordets 10 pladser er taget i anvendelse: 8 personer og 2 pladser til vores overheadprojektor. Formanden kan nu tydeligt mærke, at den nye bestyrelse sigter meget mod det papirløse kontor, og han føler sig lidt udenfor, for han er af den ”gamle skole”, hvor man havde styr på tingene i papirform, så han har en udfordring i denne periode, som han med glæde tager op.

Bestyrelsen har fordelt mange spændende opgaver imellem sig og lavet en god arbejdsplan for 2016 og hen mod næste års generalforsamling. Der blev udpeget nye kontaktpersoner til de forskellige sportsgrene. Lederne fra sportsgrenene skulle nu have fået en mail fra de nye kontaktpersoner, og fordelingen ser således ud:

Sabine Brink: Damefodbold, Orientering og Vandsport
Dorte Zachariassen: Bowling
Charly Witt: Håndbold, Cykelsport
Aleksander Madsen Kirkegaard: Bordtennis
Jens Luckenbach: Badminton
Martin Tranemose: Volleyball
Christian Høybye: Seniorsport og Golf

Med tiden skal Aleksander også varetage medlemskartotekets opgaver, og André Kobberholm er tillige meget hjælpsom med at sætte Aleksander ind i tingene omkring medlemsstyringen i DDI. Inden sommerferiens start skulle Aleksander gerne have helt styr på medlemskartoteket i Døvania.

Bestyrelsen har valgt Charly Witt som Døvanias nye næstformand, og han bliver mere inddraget i økonomi og regnskab for idrætsforening i samarbejde sammen med Christian. Charly kommer også til at arbejde med medlemskartoteket sammen med Aleksander.

Bestyrelsen har lige gennemført sin første store opgave: opsamling af kontingentopkrævningen. Bestyrelsen er ganske imponeret over, at så mange medlemmer har indbetalt deres kontingenter fuldt ud, og der er ganske få, der har valgt at betale halvdelen. Bestyrelsen er overbevist om, at udvalgslederne har arbejdet meget effektivt med at informere medlemmerne om vigtigheden af at indbetale rettidigt, så lederne skal her have en stor ros for deres dygtige arbejde. Det går lidt fremad med at gøre skyldnerlisten mindre, og dette skyldes også udvalgsledernes arbejde for at fange de forskellige medlemmer og snakke med dem om de manglende kontingenter.

I weekenden 4.-5. juni afholder DDI et årsmøde og et klubseminar på Grøndalscentret ved Bellahøj, og Døvanias repræsentanter er næstformand Charly Witt og Jens Luckenbach. Aleksander Madsen Kirkegaard er tillige med som observatør. Det bliver deres første officielle repræsentation for idrætsforeningen, så det bliver spændende.

Formanden Christian har fået nogle henvendelser om etablering af en sportsgren til eSport, og bestyrelsen vil gerne tage dette emne op på DDI’s klubseminar for at høre holdningen til dette. Ingen tvivl om at der er behov for at gå mere i dybden af den i dag ret populære event/beskæftigelse/begivenhed eller hvad/hvordan man kan kategorisere den under, og som man kan se på internettet, skulle der også være officielle turneringer og klubber i dag.

Vi vil også arbejde mere for at levere nyheder til vores hjemmeside oftere end normalt, og der vil komme forskellige nyheder løbende – både fra bestyrelsen og udvalgene. Vi er i gang med at opdatere hjemmesiden med den nye bestyrelses data og billeder, og bestyrelsesreferaterne fra 2. halvår 2015 er under ”rensning” og kommer snart på hjemmesiden.

Længe leve Døvania – og den nye bestyrelse!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu