Første digitale generalforsamling nogensinde i foreningens 116 års lange historie

Bestyrelse -

Lørdag den 17. april gennemførte Døvania sin første digitale generalforsamling nogensinde i foreningens 116 års lange historie.

Trods en online debut som bød på lidt tekniske udfordringer, forløb selve generalforsamlingen ganske smertefrit, med over 25 engagerede deltagere.

Der blev fremlagt årsberetninger fra klubbens 9 forskellige idrætsafdelinger, efterfulgt af hovedafdelingens afsluttende årsberetning. Herefter blev årsregnskabet fremlagt, samt endeligt budget 2021 til orientering. Både den samlet årsberetning og årsregnskabet blev godkendt.

Årsberetningen og årsregnskabet kan findes her: https://dovania.dk/generalforsamling/

Nyt vedtægtsforslag godkendt

Forsamlingen har vedtaget nogle tilføjelser til vedtægterne omhandlende digital generalforsamling. Vedtægterne vil blive opdateret på hjemmesiden, så snart at dirigenten har underskrevet vedtægterne.

Ny bestyrelse

Til bestyrelsevalget skulle der vælges to nye kandidater, eftersom suppleant Mai Cecilie Hermansen og bestyrelsesmedlem Frederik Olsen valgte at fratræde deres poster.

Den nye bestyrelse består af:

  • Christina Bihl, forkvinde
  • Britt Stenberg Nøhr
  • Tina Boss Dideriksen
  • Nicklas Kleczewski
  • Christina Hausgaard
  • Jonas Johan Kühn, suppleant

Bestyrelsen ser frem til de kommende opgaver som venter forude. Da der en suppleant-plads ledig, har bestyrelsen fået fuldmagt til at finde en kandidat til den sidste plads i bestyrelsen.

Der skal desuden lyde et stort tak til Mai Cecilie Hermansen og Frederik Olsen for deres indsats i bestyrelsen. Vi vil også benytte lejligheden til at takke dirigent Helena Gade, referent Line Bisgaard, samt vores IT-ansvarlige Frederik Rudebeck Rasmussen for deres deltagelse og indsats på dagen.

I løbet af ugen vil der komme en nyhed om årets priser 2020.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu