Fodbold vender tilbage til Døvania

Herrefodbold -

Før sommeren havde Døvania besluttet at nedlægge fodboldafdelingen på grund af den manglende interesse. Men i løbet af sommeren fik Døvania en henvendelse fra en spiller, Uffe Morell Nielsen, som alligevel havde formået at samle 15 unge mænd, der var interesserede i at spille fodbold. De ønskede at spille hyggefodbold under Døvania igen, da de savnede det sociale samvær med andre døve fodboldspillere. Spillerne har derfor bestemt sig for at der i først omgang ikke vil være træning ved siden af kampene.

I hele sommeren knoklede bestyrelsen og Uffe med at få forskellige ting til at hænge sammen, bl.a. økonomien. Grunden til, at vi har arbejdet specielt hårdt på at få styr på økonomien, er for at undgå, at de samme problemer, som vi oplevede med den tidligere fodboldafdelings økonomi, opstår igen.

I først omgang skulle Døvania stille op til 8 mands turnering under DGI, som retter sig imod mere en motionsturnering fremfor en seriøs turnering. Men det lykkedes desværre ikke for DGI at få klubber nok til at gennemføre en turnering. Derfor hastede det pludselig med at finde en turnering til holdet. Det fandt vi heldigvis hos DBU, hvor vi overtog pladsen fra et andet hold, der havde trukket sig.

I søndag d. 6/9 kl. 16.00 spillede Døvania fodbold den allerførste kamp, hvor der kom 10 spillere til kampen mod HB 3. Døvania-spillerne var meget sultne efter at spille med bolden igen. Det var også første gang at hele holdet skulle spille sammen, så derfor var det meget spændende hvordan resultatet ville blive.

20150906_160232

Kampen gik desværre ikke som vi havde håbet på. I den første halvleg måtte holdet kæmpe mod modvinden og modstanderholdet. Da der blev fløjtet til pause, stod stillingen til 4-0 til HB 3. I anden halvleg gik det meget bedre efter holdet havde vinden på deres side. Det var tydeligt at se, at HB 3 havde spillet flere kampe og var blevet rystet godt sammen, hvilket styrkede deres spilleevne, mens Døvania spillede deres første kamp. Derfor måtte Døvanias spillere bruge en del tid på at finde hinanden. Det endte med 4-8 til HB 3. Døvania var alligevel tilfreds med resultatet på trods af, at der havde været spillefejl undervejs, som holdet godt kunne have undgået.

Døvania ser allerede spændt frem til den næste kamp som er d. 20/9, hvor Døvania skal spille mod Vigerslev 2 i Valby.

Døvania herrefodbold er åbent for alle, hvis du er interesseret at vide mere eller overvejer at blive medlem af Døvania herrefodbold, så er du hjertelig velkommen til at sende en mail til fodbold@dovania.dk.

For jer som er interesseret i at følge med i hvornår Døvania skal spille og hvilken stilling Døvania har, kan det ses på DBUs hjemmeside.

 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu