Flyttedag i Døvania den 3. december

Bestyrelse -

Sådan så vores mødelokale ud før sommerferien! Senere vil billeder af det nye lokale vises her på hjemmesiden.

Faktisk er Døvanias lokaler allerede overtaget af et konsulentfirma lige før sommerferien, idet det nu er aftalt med Døveforeningen af 1866 og Danske Døves Ungdomsforbund (DDU), at DDU deler sine lokaler sammen med Døvania. Vi er fortsat på 5. sal men denne gang til højre.

Nu for tiden er Døvanias ting opmagasineret forskellige steder i huset, og bestyrelsen har besluttet sig for at opstille nye reoler i de nye lokaler og flytte de fleste relevante ting over og arrangere de lokaler, som det er aftalt med DDU.

Derfor vil bestyrelsen blive glade for ekstra hænder, for der skal flyttes over loftet fra venstre-siden til højre-siden, og der er rigtig mange ting, der skal flyttes, samtidig skal der også ryddes op i Døvanias loftsrum med forskellige materialer.

Bestyrelsen har besluttet sig for, at flyttedatoen bliver:

SØNDAG DEN 3. DECEMBER 2017 kl. 10 – ? (til vi ikke gider mere)

Selvfølgelig vil Døvania byde på frokost, lidt godt til ganen og maven og kolde drikkevarer undervejs.

Er du interesseret i at komme og hjælpe bestyrelsen, så send en mail til formand Emil Clemmensen på mail emil@dovania.dk

LÆNGE LEVE DØVANIA!

 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu