Feedbacks fra spørgeskemaer

Bestyrelse -

Først og fremmest vil vi gerne takke jer for jeres deltagelse af vores 2 x spørgeskemaer, hvor den ene var til Døvanias medlemmer og den anden til ikke-medlemmer.

48 medlemmer og 21 ikke-medlemmer har deltaget med i spørgeskemaerne, og det gav mange besvarelser, så derfor har vi fået et rigtig fint overblik over hvilke områder, vi kan arbejde videre på i Døvania, ud fra jeres besvarelser.

Det er og bliver ikke den store ændring, men der er tydeligt nogle fokusområder, vi skal have kigget nærmere på, som kan udløse små forskelle for Døvania og for dem, der gerne vil bruge medlemskabet hos Døvania. Dette gælder også dem, der ikke er medlem.

Det drejer sig blandt andet om;

  • Mere tydelighed over hvilke tilbud Døvania har og hvad breddeidrætten er for noget
  • Flere ønsker varierende og løbende arrangementer, man kan være med til, ud over faste træning, herunder for at prøve noget nyt og anderledes af samt kombination af noget bevægelse og socialt fællesskab
  • At Døvania skal være mere åben for alle blandt andet CI, døve der har børn, døve der er ensomme
  • Mere dialog med bestyrelsen og idrætsledere

Hvad så – Hvad er næste skridt?

Nu er spørgeskemaerne lavet – og besvaret. Hvad skal vi så?

Bestyrelsen kan alene ikke gøre det hele. Derfor skal vi have kigget ud fra bestyrelsen hvordan vi kan forbedre nogle interne udfordringer i forbindelse med tilbud, idrætsafdelinger og synlighed. Og det kombinerer vi med vores arbejde med SWOT, så disse kommer helt klart med under vores bestyrelsesmøderne den kommende tid. Og vi vil løbende også dele lidt ud med vores arbejde med disse.

Desuden har vi et mediaudvalg, som vil arbejde på, at forbedre hjemmesiden så der er mere tydelighed og synliggørelse af Døvanias tilbud og hvad der sker hos Døvania samt idrætsafdelingerne. Dette er en tiltag, som selv er ønsket af Døvania og derfor allerede er i gang med at arbejde med/omkring.

Og så inddrager vi jer løbende. Vi kan ud fra besvarelserne se, at I gerne vil bidrage med lidt frivillighed og at I har ideer til hvad der kan ske med events og arrangementer, så vores store indsats er gennem jer og at udvide Breddeidrætten, så det er FOR ALLE og at der kommer forskellige arrangementer. I denne forbindelse laver vi en arbejdsgruppe, hvor folk udefra har mulighed for at være med til og have indflydelse til hvad der sker med Breddeidrætten. Herunder er det jo mulighed for at lave alt muligt, ud fra jeres ønsker som foredrag, bevægelse + socialt fællesskab, events og sportsarrangementer.

Lyder det ikke bare fedt?

Mere dialog og information. Det er også det, I har savnet og ønsket. Vi fortsætter med at opdatere vores Facebook med varierende nyheder så I kan følge med hvad der sker hos Døvania – og desuden er vi mere end interesseret i at I er medaktive, så I skal endelige skrive til os, kommentere på Facebook indlægs eller være med til at arrangere, så Døvania også bliver jeres.

Døvania er for jer.

Vi glæder os til at arbejde videre – og at have jer med. Tøv derfor ikke med at kontakte os.

Vi kan kontaktes over mail: bestyrelse@dovania.dk

Med de bedste hilsner
Døvanias bestyrelse

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu