Et livligt klubseminar i Aalborg!

Bestyrelse -

Klub- & Breddeudvalget under Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) havde i samarbejde med den lokale idrætsklub Start inviteret klubberne til et klubseminar i Aalborg i weekenden den 23.-24. oktober. Klubseminarets formål er at knytte klubberne tættere til hinanden og til DDI, at have mulighed for at udveksle erfaringer, bekymringer og tanker med hinanden og at få en dialog med DDIs bestyrelse eller sekretariat.

Der kom ialt 6 klubber ud af 11 klubber under DDI. Vi håber at der vil komme flere klubber næste gang.
Fra Døvania deltog Emil Clemmensen og André Kobberholm til seminaret. Seminaret var rigtig spændende for Døvania og generelt for døveidrætten.

Døvania havde før seminaret sendt nogle ønsker til punkter til dagsorden, hvor vi skal bl.a. diskutere om fremtid for DM under DDI. Det viste sig at alle klubber til seminaret havde de samme tanker som Døvania, og derfor var der en god og livlig debat om hvordan kan vi udvikle DM og døveidrætten generelt.

Klubberne var hurtig enige om at nedsætte et udvalg, som skal kigge på fremtidens DM under DDI. Den svenske model, hvor det er mesterskab i næsten alt, f.eks minigolf og frisbee, blev bragt på banen som et godt eksempel på hvad vi kunne gøre. Udvalget vil bestå af 1 repræsentant fra hver døveidrætklub under DDI, så kan alle klubberne være med til at udvikle DM.

Døvania glæder sig meget over den gode og positive stemning der herskede under hele seminaret. Det var en dejlig fornemmelse af at alle ønskede det samme som Døvania.

Under seminaret havde bestyrelsen fra DDI fremlagt forskellige tiltag, hvor åbenhed var det store tema. DDI fremlagde bl.a. den økonomiske status pr. 1. oktober, budget 2016 i første udkast, medlemsmodul i opbygningsfase, referater fra DDIs bestyrelsesmøder og andre ting. De blev modtaget godt af klubberne, og Døvania ser hermed frem til at DDI igen bliver en organisation som alle kan være stolte af og være en del af.

Døvania mener at klubseminaret var en succes, og det var rigtig dejligt at se at alle klubberne stod sammen og prøvede at løse de udfordringer som vi kom ud for undervejs. Fremtiden for døveidrætten ser mere positivt ud end før seminaret.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu