En rigtig god nyhed fra Københavns kommune

Bestyrelse -

foreningsmand

 

Sådan så formand Christian ud, da han fik en god nyhed fra Københavns kommune.

Christian fik en mail fra kommunen med overskriften “Fortsat tilskud til alle medlemmer under 25 år uanset bopælskommune”, og den blev åbnet hurtigt. Han kunne læse følgende:

Kultur- og Fritidsudvalget har på sit møde d. 29. september 2016 besluttet at bibeholde medlemstilskuddet til alle medlemmer under 25 år uanset bopælskommune.

Derefter lød der et kæmpehøjt YES spontant på hans arbejdsplads, da han checkede mails under en frokostpause, at hans kolleger fik et chok ved frokostbordet og  tæt på at få maden galt i halsen.

Det var en rigtig god nyhed, som måtte deles ud til alle! Bestyrelsen vil også rette en stor tak til dem, der har kommenteret på nyheden om ændringen af tilskuddet på Facebook. Bestyrelsen har været meget glade for dem og likes.

Bestyrelsen er samtidig klar over, at der ikke skal hviles på laurbærbladene, for der skal arbejdes for at få flere medlemmer og flere idrætstilbud. Desværre må bestyrelsen erkende, at medlemstallet er dalende i 2017, hvilket er imod vores forventninger om modsat retning i medlemstallet. Det påvirker desværre også på FOS-tilskuddet, som følger medlemsantallet.

Længe leve Døvania!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu