Døvanias generalforsamling

Bestyrelse -

Lørdag den 17. marts 2018 var dagen for Døvanias ordinære generalforsamling i Brohusgade 17, hvor kun 20 personer havde fundet vejen til. Der var desværre mange andre arrangementer for døve rundt omkring i landet samme dag, så der ikke kom så mange flere, som bestyrelsen havde håbet på.

Alligevel synes bestyrelsen, at vi havde en rigtig god og hyggelig dag, hvor der var en stor spørgelyst og vi fik også mange konstruktive dialoger undervejs.

André Kobberholm påtog sig hvervet som dirigent for generalforsamlingen, og han styrede os fint igennem. Herunder ser man André i aktion og i dialog med formand Sabine Brink:

Der var mange gode ting, som bestyrelsen kunne arbejde videre med, og de var blandet andet:

 • man ønskede at se flere afdelingsledere til stede under generalforsamlingen. Bestyrelsen vil fremføre det videre til lederne på næste koordineringsmøde sammen med lederne.
 • man ønskede at bestyrelsen nedsætter et udvalg med det formål at gennemgå Døvanias pokaler/præmier med henblik på registrering/opbevaring/afskaffelse. Udvalget vil bestå af 2 fra bestyrelsen, 2-3 interesserede medlemmer og 1-2 fra Døvehistorisk Selskab / Døves Museum i 1866.

Bestyrelsen er meget glade for de mange inputs og ideer fra de tilstedeværende, og de blev alle noteret. Bestyrelsen skal holde sit næste møde den 5. april 2018, hvor der vil være en evaluering af generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde taget alle pokaler/præmier ned fra loftet, og de fyldte i alt 20 kasser! Så man fik en fornemmelse af hvor meget der er under opbevaring i kasser på loftet. Alle var interesserede i dem, og nogle kunne huske hvad de handlede om og fortalte lystigt historier om dem.

Døvanias bestyrelse blev således:

Formand Sabine Brink
Aleksander Madsen Kirkegaard
André Kobberholm
Britt Nøhr Pedersen
Christian Høybye
Kristin Martinsen (suppleant)

Dermed kunne formand Sabine Brink som afslutning på generalforsamlingen råbe:

LÆNGE LEVE DØVANIA!

 

 

3 kommentarer til “Døvanias generalforsamling”

  Michael Andersen

  Tillykke med nye bestyrelse

  Louise G. Thystrup

  Tillykke til alle i bestyrelsen! Godt klaret. Og tak for nyhedsbrevet. Forhåbentlig rammer den næste vigtige begivenhed en bedre dato næste gang 🙂

  taidekoti

  Tak Helle. Jeg glæder mig simpelthen så meget til at skulle afsted

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu