Døvanias damer vandt bronze i bowling

Bowling -

Da sæsonens sidste kamp skulle spilles, var der ikke udsigt til, at damerne kunne nå at vinde sølv, da vores konkurrent var 6 point foran os, og de skulle spille deres sidst kamp mod bundholdet. Vi gik på banen og var glade for vores bronze, men pludselig gik det op for os, at sølvet var meget tæt på.

Vi skulle bare vinde den sidste serie og så hente Center i keglefald. Da det gik op for Center, at de var ved at tabe sølvet, skal jeg love for, at de fik travlt med at heppe på vores modstander og pludselig blev det spændende, desværre tog vores modstander sig sammen, og vi tabte den sidste serie med sølle 6 kegler, så det endelige resultat blev, at vi manglede 2 point og 51 kegler for at få sølvet, hvilket i bowling er meget lidt.

Bowling Hanne
Fra venstre ses Hanne Rasmussen, Mette Jensen og Ragnheidur Thorgilsdottir

Desværre kunne Kristin Martinsen og Dorte Zachariassen ikke deltage i den sidste kamp, men de har også været med på bronzeholdet.

Nu ser vi frem til at holde sommerferie og samle kræfter til den nye sæson.

Skrevet af Hanne Rasmussen, en glad bronzevinder

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu