Døvania Vandsport må desværre lukke

Bestyrelse ˙ Breddeidræt ˙ Vandsport -

I det afdelingen har stået uden leder i et stykke tid og det ikke har været muligt at skaffe nye frivillige kræfter, vil afdelingen blive begæret lukket til generalforsamlingen 11. marts. Bestyrelsen har i samarbejde med den tidligere leder forsøgt tre gange at afholde et medlemsmøde åbent for alle, i september, oktober og december og mødet i december blev gennemført, men der kunne ikke findes en løsning. Det er en bedrøvelig situation, men når afdelingen kører på frivillighed og der ikke findes nogen som vil bidrage med denne, kan afdelingen ikke fortsætte.
Det er samtidig også forståeligt. Som der blev diskuteret på medlemsmødet i december, skifter folks sportslige interesser over tid. Gamle idrætsgrene lukker og nye opstår – også i Døvania og det må man se i øjnene.

Stor tak skal også gives til den tidligere leder for hendes store indtast for afdelingen. Det er takket være hende at den kunne fortsætte så længe som den gjorde. Stor tak til hende.

De nuværende medlemmer af afdelingen vil bliver overført til motionist sportsgrenen, da en del allerede har meldt sig ud og resten formodes gerne at ville blive og deltage i Døvanias arrangementer som medlem. Hvis du er tidligere medlem af vandsport afdelingen og ikke ønsker at fortsætte som motionist, kan du give besked til os inden 12. februar 2017 og så bliver du ikke overflyttet til motionist afdelingen og skal ikke betale kontingent for dette for i år.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu