Bowling- herreholdet vandt den spændende dyst i Malmø!

Bowling -

Sidste weekend var det den traditionelle Pokalmatch mod Scania, hvor vi plejer at spille mod hinanden hvert år. Det er en hyggelig tradition der har foregået siden 1977. I år blev det afholdt i Malmø.

I år var det ekstra spændende, da stillingen mellem Døvania og Scania var på 4-4, og der derfor var en spændende kamp om det sidste point, for at få pokalen hjem. Herreholdet var desværre reduceret med 2 spillere, da Scania ikke kunne stille op med et fuldt hold (4 spillere).

Herrerne gjorde som de skulle, de vandt og fik pokalen med hjem. Det var spænding helt til den sidste serie, hvor Døvania spillede rigtig godt og sidst vandt. På holdet var: Peter Frank Jørgensen, Ali Aljaber og Jannick Brøndum (reserve).

Resultatet: IK Scania – BK Døvania: 1911 – 2058. Bedste spiller: Ali Aljaber, 1022 point for 6 serier

Det gik desværre ikke så godt med kvindeholdet, da nogle af os ikke havde en god dag. Det medførte desværre at Scania vandt stort over os med 596 kegler til forskel. På holdet var: Sabine Brink, Hanne Rasmussen, Joan Buchardt og Kristin Martinsen.

Resultatet: IK Scania- BK Døvania: 3993 – 3397. Bedste spiler: Joan Buchardt, 1014 p. for 6 serier.

Til trods for tabet hos kvindeholdet, var der god stemning og det blev en hyggelig dag. Både dysten og den 3. halvleg (socialt samvær). Vi glæder os til at møde dem igen til næste år i København – hvor vi forhåbentlig tager sejren for både mænd og kvinder!

 

skrevet af Kristin Martinsen

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu