Bowling: En julehilsen med kort opsummering fra sæsonen 2018

Bowling -

Holdleder Peter F. Jørgensen fortæller lidt om hvordan det har gået med herreholdet og mixholdet. Sæsonen startede rigtig godt for herreholdet her i efteråret. P.T. er vi nr. 1 med 58 points. Nr. 2, BK. Center, har 48 points og nr. 3 har kun 28 points. Vi sidder dermed ganske trygt på toppen lige nu, så det har været en god start. Næste kamp er den 5. januar mod BK Center, der altså ligger på 2. pladsen.
Hvis vi vinder over dem, rykker vi jo yderligere op og længere fra dem. Vi har spillet 6 kampe, vundet 5 kampe med 10-0 og den sidste med 8-2.  Vi håber at det går lige så godt efter nytår.  

Mixholdet har kun spillet 2 kampe i efteråret. Til den første kamp kunne blot to spillere stille op, så vi var en spiller mindre og tabte derfor denne kamp. Den anden kamp vandt vi, så nu ligger vi på en 5. plads og mangler kun 10 points til 1. pladsen. Der er derfor håb om, at vi kan rykke op på tabellen og at vi vinder de resterende kampe efter jul.  

I onsdags havde vi en meget hyggelig juleafslutning efter bowlingtræningen.  Som en lille juleoverraskelse har vi i bestyrelsen lavet et diplom til hver spiller for deres ”typiske” karakteristik eller kendetegn for dette år, fx fik en spiller prisen som årets italiener, årets globetrotter, årets drillepind, årets ordensnørd, årets fund, årets kammerat, m.m.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig glædelig jul og et godt sportsligt år!  

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu