Bestyrelsesmødereferater frigivet og kalenderen opdateres

Bestyrelse -

Referater fra bestyrelsesmøderne i 2. halvår 2015 er nu lagt på hjemmesiden i pdf-filer, og man er velkommen til at downloade/åbne dem, hvis man er interesseret i at læse dem. Link til referater eller du kan også finde dem ved at klikke på “Download” under “Foreningen”

Bestyrelsen er nu i fuld gang med at lægge forskellige begivenheder under Kalender her på hjemmesiden, og fremover vil man i kalenderen kunne se, hvornår bestyrelsen vil afholde sine fremtidige møder, og vi bestræber os på at planlægge ½ år frem.

Det er også meningen, at de forskellige sportsgrenes træningstider bliver lagt på kalenderen, efterhånden som udvalgslederne har gennemgået kursus i hjemmesidens muligheder.

Vi vil også lægge andre relevante begiveheder indenfor døveidrætten, sådan at man kan se hvad der rører sig rundt omkring, og de indeholder ikke deltaljerede oplysninger, så man må browse sig frem til de pågældende hjemmesider.

Man er også velkommen til at kontakte bestyrelsen, såfremt man synes at der mangler noget til kalenderen.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu