Bestyrelsen på kursus

Bestyrelse -

Søndag den 8. maj stillede følgende bestyrelsesmedlemmer Dorte, Charly, Aleksander og Christian op til et kursus i:

– at lave nyheder og events på vores flotte hjemmeside
– at anvende Dropbox, finde retningslinier for det
– at bruge Google Gmail og Kalender korrekt i henhold til Døvanias retningslinier

Underviseren var ikke ringere end vores egen webmaster og tidligere næstformand André Kobberholm, som er særdeles dygtig på disse felter.

Vi startede kl 9.30 med et rigtigt godt humør og en god fornemmelse i maven af at det vil blive en hyggelig dag, hvor alle var indstillede på at lære noget. Der blev også grinet og joket undervejs over sjove tekster og billeder, når man ved en fejl kommer til at skrive forkert, at det lyder sjovt, når man læser op bagefter. Vi lærte også ordets magt og hvordan man skal formulere, at der ikke kan misforstås.

2016-05-08 10.11.22

Der var også varmt den dag, men vi lagde ikke så meget mærke til det, for det var spændende hele tiden, at vi næsten glemte at spise frokost til tiden. Her tilbød vores nye næstformand Charly at være bestyrelsens bud efter noget lækkert fra et pizzaria – dejligt at alle hjalp hinanden med at komme i gang med at bruge vores hjemmeside.

2016-05-08 10.11.09

Alle gik hjem med en rigtig god fornemmelse af at man har fået at vide hvordan vi kan informere om vores arbejde, begivenheder og tilbud. Undervejs blev der opsat nyheder og events, og bestyrelsen håber på, at der vil komme flere nyheder, når vi er blevet mere erfaren med systemet med tiden.

Der skal ikke skrives så meget mere her, for billederne siger meget mere.

LÆNGE LEVE DØVANIA – og vores flotte hjemmeside!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu