André stopper i Døvania

Bestyrelse -

André Kobberholm stopper i bestyrelsen på grund af et nyt job hos DDI, som kræver, at man ikke sidder i en bestyrelse eller har vigtige tillidsposter i en klub tilsluttet DDI.

André kom ind i bestyrelsen i 2011 som suppleant, og året efter blev han valgt som kasserer, og senere næstformand og slutter nu til sidst som et almindeligt bestyrelsesmedlem.

André siger: “Det har været en meget lærerig og spændende tid hos Døvania gennem 3 forskellige bestyrelsesposter. Det har været mig en stor fornøjelse at samarbejde og møde mange forskellige personer i Døvania. Jeg vil altid med glæde se tilbage til den gode tid, og jeg slipper heller ikke Døvania helt, idet jeg fortsætter som et almindeligt medlem i idrætsforeningen.”

Døvanias bestyrelse har fordelt Andrés opgaver til resten af bestyrelsen, og vi satser på at finde nye folk til bestyrelsen til vores generalforsamling d. 13. marts.

André skal have en stor tak for hans indsats i bestyrelsen, og vi ønsker ham al mulig held og lykke med hans nye job i DDI.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu