Årets Priser 2020

Bestyrelse -

Sidste lørdag den 17. april gennemførte Døvania sin første digitale generalforsamling nogensinde i foreningens 116 års lange historie.

Traditionen tro skulle vi på dagen kåre årets priser for det forgangne år – og selvom COVID-19 havde spoleret mange planer for året 2020, så var der i den grad stadig nogle seje medlemmer i klubben som fortjente en stor hyldest. Se hvem som løb afsted med årets priser nedenfor.

Årets Idrætspræstation 2020

Mathias Runarsson har fået overrakt prisen Årets Idrætspræstation 2020, fordi han vandt guld til DM i golf i senior-rækken den 27. september 2020 ved Sct. Knuds Golfklub i Nyborg på Fyn. Mathias Runarsson sluttede med en samlet score på -9p over 2 runder, afviklet efter slagspilsformen stableford.

En rigtig flot præstation som fortjener at blive hyldet.

Vi ønsker Mathias stort tillykke med præstationen og med prisen.

Årets Døvanianer 2020

Bestyrelsen har valgt at give prisen Årets Døvanianer 2020 til Henrik Hørlyck, fordi Henrik i sit virke som frivillig livredder for svømmeafdelingen ofte stillede op, når andre ikke kunne under corona. Ligeledes kunne afdelingens medlemmer tit se Henrik stå og give program og highfives.

Vi ønsker Henrik stort tillykke med prisen.

Årets Afdeling 2020

Døvania Bestyrelsen har kåret Discgolfafdelingen til årets afdeling 2020. Afdelingen havde længe ligget på lavt blus, idet afdelingens medlemmer primært var aktive på landsholdsplan. Men i oktober 2020 fik piben en anden lyd. Afdelingen valgte at etablere et udvalg bestående af 3 personer: Martin Tranemose, Rasmus Morell Nielsen og André Kobberholm. De 3 herrer skal have stor ros for deres indsats, deres ideer og engagement.

Afdelingen startede ud med åbne træninger den 18. oktober og 15. november. Begge var en stor succes med mange glade deltagere, som sidenhen er blevet medlem af discgolfafdelingen. Afdelingen kørte mens det meste af Danmarks idræt var lukket ned, eftersom sporten kan dyrkes med god afstand til hinanden ude i det fri.

Vi ønsker afdelingen stort tillykke med prisen.

Årets Leder 2020

Da Nicklas Kleczewski overtog posten efter Charly Witt i marts 2019, havde han meldt ud at han ville arbejde på at få etableret et turneringsdygtigt døve/hørehæmmet-hold i København.

I begyndelsen mødte han flere skeptikere omkring projektet. Nogle mente ikke at der var spillere og interesse nok til at kunne stable et døvehold på benene i København. Men det fik Nicklas i den grad modbevist, særligt ved at være meget aktiv med at overbevise flere spillere for døvelandsholdet, bosat i københavn og omegn, om at samles i én klub, for at øge succeskriterierne. Samtidig lykkedes det ham også at få flere nye spillere til, som ikke havde spillet håndbold før, for at udvide truppen og bygge mere bredde på holdet. Samlet set fik håndboldafdelingen en tilgang på omkring 10 nye medlemmer.

I sommeren 2019 startede afdelingen et uformelt samarbejde med håndboldklubben IF32 i Glostrup. Som resultat af dette, kunne håndboldafdelingen stille med et turneringsdygtigt hold i sæsonen 19/20. Desværre kom COVID-19 i vejen, hvilket resulterede i at turneringen blev lukket ned, og holdet nåede derved kun en halv af sæson i januar og februar.

Samtidig viste det sig også, at Nicklas var en ret habil træner. De nye spillere, som ikke havde spillet håndbold før, blev inviteret med til landsholdssamling hos Dansk Døve-Idrætsforbund.

Vi ønsker Nicklas stort tillykke med prisen.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu