Snart DØWOLLEY – og ny info!

Volleyball -

Tiden nærmere sig til det ventende DØWOLLEY-stævne!

Det glæder os utrolig meget, at der kom mange tilmeldinger til stævnet, i øjeblikket er det ialt 10 hold, som har tilmeldt til stævnet.
Det er stadig nogle ledige pladser, derfor skynde dig at tilmelde dit hold til stævnet, hvis du har ikke allerede gjort det!

Hvis du er alene, og vil gerne at spille med, men kunne ikke at finde et hold. Så har du to muligheder!

  1. Tilmeld dig til Absalons hold, på deres hjemmeside. (Ikke-medlemmer er også velkommen)
  2. Send email til andre@dovania.dk, så vi kan prøve se om vi kan oprette et hold til jer, som mangler et hold, hvis der er tilmeldinger nok.

Sidst chance for at tilmelde til stævnet er 30/9 2015 kl 23.59!

I forbindelse med muligheder for køb af drikkevarer og mad på stedet, har vi tidligere nævnt at vi vil at undersøge på sagen. Vi kan se at det er ikke mange muligheder i området, derfor vælger vi at stå selv for en lille kiosk, hvor man kan købe drikkevarer og mad.

Vi har derfor nu oprettet en mulighed at købe en menu forhånd, som vi anbefaler varmt at gøre, hvis man vil sikre sig at man får mad på stedet. Da vi er nødt til at købe en begrænset antal af mad til hensyn af undgå madspild.

Menuen er inkl. en sandwich og sodavand/vand. Menuen koster 50 kr, det er en specielletilbud, som kan ikke købes på stedet.
Madbestilling kan gennemføre på denne side.

På DØWOLLEYs side kan du læse mere om selve stævnet, og om bl.a. hvordan kan du tilmelde dit hold til stævnet, pris og andre ting.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu