Åben orienteringstræning blev gennemført på trods af det lave deltagerantal

Orientering -

Døvanias orienteringsafdeling har den 5. oktober afholdt en åben træning for alle ved et lånt klubhus i Hareskoven, hvor ikke-medlemmer, nye interesserede og medlemmer var velkomne. Før arrangementets start havde vi modtaget ca. 12-14 tilmeldinger. Men tallet holdt desværre ikke, da mange afbud kom ind i sidste øjeblik. Det endte med, at kun 2 deltagere af de tilmeldte mødte op samt Døvanias 4 medlemmer, som ellers var parat til at yde orienteringsundervisning.

Det betød at de 2 deltagere fik kvalitetstid, dybdegående orienteringsundervisning og mulighed for at blive fulgt af en erfaren orienteringsløber i tilfælde af at man ikke kunne finde en post eller var totalt lost i Hareskoven. Det blev trods alt en udbytterig dag for deltagerne med varme suppe som en afslutning på arrangementet.

Det var selvfølgelig rigtig ærgerligt at vi i sidste øjeblik fik så mange afbud, da arrangementet nemlig var baseret på frivilligt arbejde. Slutteligt skal der siges en stor tak til de frivillige Benjamin Trock, Henrik Eklund, Petra Eklund, Lars Ryberg og Marek Mir-Mackiewicz, der muliggjorde at åben træning kunne blive gennemført med orienteringsundervisning fra erfarne løbere, et lånt klubhus (Ballerup OK) og adgang til madlavning.

Vi håber på at se jer til næste åben træning!

Skrevet af Mikkel Pedersen, orienteringleder

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu