Døvanianer udtaget til EM i Fodbold i Grækenland

Fodbold -

Igår d. 21. februar 2019, fik Døvania den glædelige nyhed, at fodboldlandstræneren Per Sørensen i Dansk Døve-Idrætsforbund, har fundet 22 spillere, som skal forsvare danske farver til EM i fodbold i Grækenland til sommer 2019.

Døvania er endeligt igen repræsenteret i fodboldlandsholdet efter nogle års pause.

Det er vores fodboldspiller, Anders Kirchheiner, der er blevet udtaget af Per Sørensen, sammen 21 andre fodboldspillere.

EM i fodbold for døve er foregået i byen Heraklion, Kreta i Grækenland. Turneringen starter offentligt 2. juni og slutter 15. juni.

For nogle måneder siden blev det trukket grupper til EM. Danmark er med i gruppen B sammen med Irland, Ungarn og Tyrkiet. Mere om grupper og reaktionen fra landstræneren Per Sørensen kan finde her.

Vi fra Døvania er stolt over at kunne sende en spiller afsted med landshold for at forsvare den danske ære. Vi andre skal nok krydse fingre, mens han kæmper for de danske farver, når EM går i gang.

Længe leve Døvania fodbold!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu