Nyt fra Volleyball Døvania

Volleyball -

Det er mig Jonas nr. 2 fra venstre (Foto: Inuuteq Isaksen)

Hej!

Mit navn er Jonas Andersson, og jeg er den nye volleyballleder i Døvania. Jeg har været medlem af Døvania Volleyball i 7 år og vil gerne fortælle lidt om afdelingen:

Døvania Volleyball er en hyggelig og meget social afdeling, hvor det handler om at have “holdånd” og samarbejdsevner, udover selvfølgelig at kunne lide at spille bold.

Døvania Volleyball har en træner tilknyttet, Tetje Brunk, og enten tolker en af vores spillere, og ellers er vi så heldige, at der kommer en tolk, men kommunikationen plejer at fungere med fragter og håndtegn. Ham er vi meget glade for.

Og så har vi fået nogle nye og gode haltider tirsdag i Amager Fælled Skolens haller på fantastiske tider – prøv at se nedenunder!
Træningerne bruger vi på socialt samvær og at blive bedre til volleyball.

Vi er med til DGIs mixvolleyballstævner ca. 6-8 gange om året, og vi vandt en pokal sidste år. Mixstævner under DGI kræver, at der er mindst 2 kvinder på banen. Samtidig deltager vi også i stævner arrangeret af døveklubber, f.eks Døvania og Viking.

Afdelingen er åben for alle, både døve, hørende, kvinder, mænd, unge og ældre.
Hvis du vil gerne vil vide mere om Døvania Volleyball, så er du velkommen til at skrive til os på mailadressen volleyball@dovania.dk.

Korte data:

Leder: Jonas Andersson

Email: volleyball@dovania.dk

Hvornår, sted og tid:

Tirsdage kl. 18.00-21.00
Amager Fælled Skolen
Gymnastiksal N108
2. sal, indgang A
Sundholmsvej 2A,
2300 København S.

Onsdage kl. 20.00-22.00
Skolen på Islands Brygge
Hal – Del 1
Nybygning
Artillerivej 57,
2300 København S.

LÆNGE LEVE DØVANIA VOLLEYBALL!

 

 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu