DØWOLLEY – et velgennemført stævne med stor succes

Volleyball -

Lørdag d. 17/10 afholdte Døvania et mix-volleyballstævne, hvor ialt 14 hold deltog. Der var mange gode kampe, og der blev spillet 44 kampe under hele stævnet. Nogle var meget tætte og spændende, f.eks finalen mellem Døvania og LastMoment, hvor der blev spillet meget tæt og intenst. Døvania vandt finalekampen med 2-0 (28-26 og 25-21). Kort før kampen sluttede, kom en spiller fra LastMoment til skade, og holdet spillede med 5 mand resten af tiden i stedet for at opgive. Dejligt at se at kampånden stadig eksisterer i den bedste velgående.

Ogbomosho fik bronzen efter en sejr over Surferne med 2-0 (25-17 og 25-23). Herunder ses resultatet af stævnet DØWOLLEY:

  1. Døvania
  2. LastMoment
  3. Ogbomosho
  4. Surferne
  5. De Modne
  6. Jammers
  7. Viking 1
  8. Absalon
  9. Pink Warriors
  10. Viking 2
  11. Be Safe
  12. Diversity Deaf
  13. Navigator
  14. #VislårOgbomosho

Om aftenen var der Sportsfesten i Brohusgade i samarbejde med Absalon, og der kom mindst 140 glade festdeltagere. Det var dejligt at se så mange til festen, og det var næsten umuligt at nå at hilse på alle.

Stævneudvalget vil gerne sige en dybfølt tak til alle frivillige til både festen og stævnet, det var rigtig dejligt at se så mange, som gerne ville hjælpe. I løbet af dagen havde vi 30 frivillige! Det er vi meget stolte af, for uden de så mange frivillige ville det have været svært at kunne gennemføre stævnet med en lige så stor succes!

Vi vil sige rigtig mange gange tak til Amager Volley Klub, for at vi måtte at låne deres udstyr til stævnet! Udstyret fungerede upåklageligt under stævnet.

Der skal også gives en stor tak til Absalon for det gode samarbejde omkring Sportsfesten efter DØWOLLEY, det var spændende at arbejde sammen om en fest, som endte med en bragende succes.

Allehånde skal også have en stor tak for at levere de lækre og velsmagende sandwiches til DØWOLLEY.

Til sidst og det vigtigste:

Der var to dygtige personer, som havde knoklet for at holde alle tingene sammen og få DØWOLLEY til at køre som den skulle. Derfor skal Sabine Brink og Dorthe Jensen have en stor og velfortjent ros for deres kyndige og effektive indsats. Vi er meget glade for at de ville påtage sig koordinator-opgaven.

Vi ses vel til en ny omgang mix-volleyballstævne i København i 2017?

På gensyn om 2 år!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu