Døvania vandt over Scania!

Bowling -

Søndag d. 6/9 2015 drog Døvania Bowling til Malmø for at spille den traditionel pokalmatch mellem Døvania og Scania.

Kirstin Martinsen, formand for Døvania Bowling, skrev lidt om turen til Malmø.

11908577_10206176018832379_5723127757649151676_o
Billedet er taget af Hanne Rasmussen

Vi var 9 forventningsfulde spillere der mødte op udenfor Tårnby bowlinghal kl. 9.30, og så kørte vi i to biler til Malmø. Herreholdet bestod af: John Søndergaard, Peter Frank Jørgensen, Mogens Jensen og debutant Hung Van Cao. Ragnheidur Thorgilsdottir, Dorte Zachariassen, Mette Jensen og Kristin Martinsen spillede på dameholdet. Hanne Rasmussen var med som reserve og holdleder. Det var et glædeligt gensyn med de svenske spillere.

Dorte, Kirstin, Ragnheidur , Mette og Hanne
Dorte, Kirstin, Ragnheidur, Mette og Hanne

Vi (dameholdet) erobrede vandrepokalen i fjor, da vi har vundet 5 gange over Scania. I år skulle vi starte helt fra forfra med en ny vandrepokal, dvs. stillingen var 0-0. Herreholdet var bagud med 4-2, så hvis Scania vandt, så ville de få vandrepokalen. Begge hold fra Døvania spillede godt, og vi vil især rose debutanten Hung Van Cao for et flot spil, og vi ser frem til at se mere til ham fremover. Det var to jævnbyrdige kampe, men vi damer slog Scania med 3662 – 3567, dvs. damer fører nu med 1-0 over Scania.

Peter Frank, Hung, John og Mogens
Peter Frank, Hung, John og Mogens

Herrerne havde et lille pres, og måtte gerne ikke tabe kampen. Til stor glæde vandt de også over Scania, med 3652 mod 3555! Så nu er stillingen om vandrepokalen, 3-4 til Scania. Herreholdet skal gerne vinde næste år, så vil det være “finale” om 2 år! Vi bar sorte bind under kampene, til ære for Ellys Noormagis minde.

I alt en rigtig god tur til Malmø. Og et stort tillykke til alle spillere!

Lidt info om Døvania Bowling, vi træner hver onsdag på Grøndals centret. Vi deltager i turnering under Københavns Bowling Union, vi deltager også i DM for døve.

Hvis du er interesseret at prøve bowling, eller vil gerne at høre mere om os, så er du velkomme til at skrive til os på email: bowling@dovania.dk

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu