Nyt æresmedlem hos Døvania

Bestyrelse -

I flere år har Døvania ikke udpeget et medlem til at blive et æresmedlem hos Døvania. Et æresmedlem udpeges, når man som medlem har gjort rigtig mange ting for Døvania og i mange årrækker.

I dette års generalforsamling d. 11. august havde vi en overraskelse ved at vi i år har valgt at udpege en af vores medlemmer til at være æresmedlem hos os. Vi har valgt Poul Boye Nielsen, som har været et trofast medlem hos os siden 1967, så han har været hos os i 53 år.

Poul har i to omgange været kasserer og revisor for Døvania samt været aktiv med bowling- og skytteafdelinger som idrætsleder.

Vi har rigtig været glade for Pouls mangeårige indsats og vi er stadig heldige at Poul stadig hjælper os med småpraktiske opgaver og behjælpelige med os med viden om Døvania. Poul er altid glad og klar til at træde til og hjælpe til, som smitter hurtigt rundt omkring os.

Vi synes selv, at det er meget velfortjent at Poul har fået prisen.

Poul har et flot CV hos Døvania.

1970 – 1976: Kasserer
1972 – 1980: Skytteleder
1992 – 2009: Aktiv i bowling afdeling som herreleder
1997 – 2020: revisor
2002 – 2009: kasserer
2004: Fik hæderstegn
2019: Revisor hos Døvania

Med Poul har vi hos Døvania 5 æresmedlemmer.

Mange hilsner fra

Døvanias bestyrelse

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu