Et langt klubseminar – videoresume

Bestyrelse -

I weekends rejste Døvanias bestyrelse til Vejle, hvor de deltog til klubseminaret om lørdag d. 11 maj og repræsentantskabsmødet om søndag d. 12. maj, begge er arrangeret af Dansk Døve-Idrætsforbund.

Klubseminaret d. 11. maj

Sabine Brink og Kristin Martinsen fortæller om klubseminaret på videoen herunder. Under videoen kan du finde teksten som er oversættet fra tegnsprog.

I dag har været en virkelig lang og spændende dag. I dag i Vejle har vi haft DDI’s klubseminar og i morgen har vi repræsentantskabsmøde. Vi fra Døvania, som har deltaget, er Sabine Brink, Kristin Martinsen og Britt Nøhr Pedersen.

Vi har diskuteret mange spændende punkter i dag, bl.a. medlemslister , nyt fra DDI’s sekretariat og bestyrelse, samt præsentation af deres nye hjemmeside og de har i den forbindelse spurgt ind til vores ønsker ifm den. Vi har også snakket om DM og hvordan vi kan sørge for at arrangere flere DM i 2019.

Derudover har vi snakket om breddeidræt og der er blevet oprettet et nyt udvalg, Elite- og Breddeudvalget, som består af Breddeudvalget og Eliteudvalget der er slået sammen.

Vi har også haft ”Klubhjørne”, hvor vi har kunne diskutere emner uden DDI’s tilstedeværelse, bl.a. har vi gennemgået Gentlemanaftalen.

Vi har generelt nået meget til klubseminaret, men vi er klar til i en spændende dag i morgen, hvor vi skal finde ud af hvem der skal sidde i bestyrelsen!

Se med i morgen!

Repræsentantskabsmødet d. 12. maj 2019

Den 12. maj 2019 deltog Døvania i repræsentantskabsmødet, her på videoen fortæller Britt Nøhr Pedersen og Kristin Martinsen om hvad skete der i mødet. Tekstversion af videoen kan læses under videoen.

Repræsentantskabsmødet er overstået og det har været et godt møde. Der er blevet uddelt priser for 2018. Benjamin Trock som er medlem af Døvanias Orientering har fået prisen som ”Årets Fund” og prisen for ”Årets Idrætspræstation” er gået til kvindehåndboldholdet, der vandt guld i VM 2018. Fire fra kvindehåndboldholdet (Anni Villadsen, Katrine Niman Abildgaard, Lulu Thystrup og Louise D. Mulbjerg Karup) er medlemmer af Døvania Håndbold.
Den nyoprettede pris ”Årets Tak” er gået til Louise Peitersen, på grund af hendes store engagement i DDI’s hovedbestyrelse de sidste 9 år, det er ret flot.

Vi i Døvania vil gerne sige TILLYKKE til jer!

Både årsberetning og gennemgang af årsregnskab har forløbet uden problemer.
Valg af bestyrelse har været rigtig spændende og vi har været spændte på, hvem der ville stille op.
Michael Weber Steenberg har fået posten som formand, og de øvrige 4 bestyrelsesmedlemmer er Christian Høybye (Døvania), Claus Juul (Døvania), Anders Kirchheiner (Døvania) og Søren Toura-Jensen (Viking).

Tillykke til jer! Det bliver spændende at følge med i arbejdet hos den nye DDI bestyrelse.

Der kommer til at ske en masse spændende ting hos DDI i år 2020, hvor Danmark har påtaget sig værtskabet for tre store arrangementer. Disse er EM i håndbold og EDSO kongres, som vil foregå i København i juli 2020, samt NBM i Futsal, som vil foregå i Jylland i november 2020.

DDI har desuden lavet en ny hjemmeside, som vi har fået vist her på mødet. De håber, at den bliver klar før EM i fodbold juni 2019.

Alt i alt har det været et rigtig spændende repræsentantskabsmøde og vi tre fra Døvania er helt færdige nu og vil gerne hjem. Men først skal vi lige have lidt kage, kaffe og te.

// Britt, Sabine og Kristin, Døvanias bestyrelsen

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu