Vanskeligt bestyrelsesvalg – Generalforsamling 2019

Bestyrelse -

Døvania havde arrangeret en brunch for medlemmer og det var rigtigt hyggeligt. 

Kl 13 begyndte Døvania generalforsamling, der kom desværre ikke mange medlemmer til generalforsamlingen. Vi fik gennemgået med forskellige punkter da vi nåede til formandens årsberetning så da vi afsluttede beretningen kom vi frem til årets priser:

  • Årets Fund: Benjamin Trock fra orientering
  • Årets Idrætpræstation: Anni Villadsen, Katrine Abildgaard, Louise Thystrup og Louise Karup fra håndbold.
  • Årets Leder: Connie Apitzsch fra badminton.
  • Årets Døvanianer: Britt Nøhr Pedersen fra bestyrelse.

Igen tillykke med priserne!

Derfor fortsat vi til årets regnskab som blev hurtigt godkendt fra samlingen med nogle få spørgsmål.

Så nåede vi til bestyrelsesvalg. Sabine Brink blev genvalgt som formand uden modkandidater. Ifølge vedtægter, så er det 2 bestyrelsepladser på valg i denne generalforsamling, men da André Kobberholm har meldt ud at trække sig fra hans posten i utide, derfor skulle der finde ialt 3 bestyrelsesmedlemmer. Kristin Martinsen genopstiller og blevet valgt ind. Men det lykkedes desværre ikke for forsamlingen at finde 2 sidste kandidater til bestyrelsen.

Efter et par pauser har forsamlingen har givet fuldmagt til bestyrelsen til at lede efter kandidater til de to sidste poster samt 2 suppleant, det accepterede bestyrelsen at køre videre med kun 3 personer i bestyrelsen, Sabine Brink, Britt Pedersen og Kristin Martinsen, indtil videre.

Mere om situationen vil bestyrelsen fortælle om i en anden nyhed i løbet af denne uge, så husk at holde øjne med hjemmesiden og facebook.

Allersidst havde Døvania en hilsen til Ib Steen Hansen og takkede for hans indsats i forbindelse med pokalerne. Så inden vi afsluttede samlingen havde bestyrelsen en special overraskelse til Christian Høybye med hæderstegn og gaver. Han blev meget berørt af overraskelsen. 

Vi takkede også de gamle bestyrelsesmedlemmer Aleksander Madsen, Christian Høybye og André Kobberholm.

Billeder fra generalforsamlingen kan ses på Galleri, eller klik her.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu