Bestyrelses tanker om generalforsamling 2019

Bestyrelse -

Døvania har gennemført generalforsamling den 30. marts 2019.

Der kom ikke så mange til generalforsamlingen. Vi i bestyrelsen var lidt skuffet, fordi det handlede om bestyrelsesvalg. Vi er pt. kun 3 bestyrelsesmedlemmer, som består i øjeblikket Kristin, Britt og mig.

Vi mangler faktisk 2 bestyrelsesmedlemmer, heldigvis gav forsamlingen os en fuldmagt til at finde to nye bestyrelsesmedlemmer. Bare I er klar over, at Døvania kører ikke i et højt brus pga vi er få i bestyrelsen.

Derfor laver jeg en videobesked til jer alle sammen i håb om at der er nogen der er interesseret i at arbejde sammen med os. Når vi er fuldtalligt så kan vi arbejde højtryk for Døvania, som kan udvikle sig optimalt. Så længe vi er kun 3 er ressourcerne mindre. Så håber vi, at der vil komme to mere, så ressourcerne bedre til at fordele med opgaverne. Måske tænker I, at vi er 3, så må det være nok. Nej det gør det ikke, fordi vi vil gerne arbejde på en lettere måde, når vi er 5.

Lige pt er der ikke så stort, da vi har fået et nyt regnskabsprogram, som dækker både regnskabet, kontingentopkrævning og medlemskab ( alle i en ) – vi har Britt, som står for dette område, som har kørt optimalt. Vi behøver ikke tænke på lokalet på 5 sal mere, da lokalet er blevet opsagt og er ryddet. Nøglerne på 5 sal er afleveret. Så kan vi satse på idrætsområdet, når vi er 5. Således at vi fordeler os bedre.

Hvis I er interesseret, så send en mail til bestyrelse@dovania.dk eller sabine@dovania.dk

Hvis I er i tvivl eller noget lignende, så bare spørg os. Vi skal nok besvare på jeres spørgsmål.

Vær obs på, at vi mangler også 2 suppleanter, vi kan godt undvære dem, hvis vi finder to bestyrelsesmedlemmer ind. Så er vi i alt 5 bestyrelsesmedlemmer.

Vi håber, at I alligevel har lyst til at melde ind sammen med os. Vi bliver meget glade og kan arbejde godt sammen for Døvania, som kan udvide godt igennem inden for idrætsområdet.

Kom og støt Døvania.

Længe leve Døvania.  

/Sabine Brink, formand

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu