Nytårshilsen fra Døvania anno 2018

Bestyrelse -

Nu snart slutter 2018, vi vil bruge lejligheden til at kigge tilbage i året 2018.

Resumeen af video på teksten kan læses herunder.

I 2018 havde Døvania haft et godt år, hvor flere af Døvanias medlemmer deltog i forskellige internationale mesterskaber. I maj blev en af vores bowlingspillere udtaget til EM i bowling i München i maj. I juni deltog to fra Døvania med til NBM i Discgolf i Estland.

I juni havde Døvania et værtskab for DM, det var Bowling, hvor det blev en succes.   

I juli havde Døvania sendt 4 håndboldpiger afsted til Brasilien i forbindelse med VM i håndbold og vandt guld! Tillykke pigerne. Døvania tog imod de guldpigerne i lufthavnen og deltog festlige stunder.

Det var igen NBM i august, hvor orientering stod på programmet, der deltog ialt 7 fra Døvania, herfra 2 repræsenterede for Danmark og DDI, de 5 andre deltog i Open-del, NBM foregik i Sverige.

Oktober var vi i gang med GPDR (persondata) og vi nåede meget – mangler kun de små ting tilbage. I november sendte Døvania et hold til mix volleyball i Vejle. I december deltog futsallandsholdet i EM i futsal i Finland, og alle på holdet er kommet fra Døvania.   

Allersidst nyt – Døvania har i december valgt sagt vores lokalet på 5. sal op, derfor skal flyttes ud senest d. 31. marts 2019. Det betyder at Døvania har ikke et lokale længere. Vi informerer jer mere om det på hjemmesiden når vi har haft vores bestyrelsesmøde. Inden jeg afslutter Døvanias nytårstale vil jeg bede jer allesammen om at sætte et kryds på jeres kalender da Døvania afholder generalforsamling den 30 marts 2019 på Brohusgade, der kommer flere infomationer om generalforsamling senere.

Vi i Døvania bestyrelsen ønsker jer et rigtigt godt nytår og på gensyn i det nyt år.

Længe leve Døvania

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu