Badminton starter igen!

Badminton -

badminton-123

Hej alle Døvania badminton spillere!

Nu på torsdag d. 1 september starter vores regulære sæson igen med træning i Ryparken torsdag kl 17-19, hvor vi har 4 baner i badminton hallen, og evt. også i Islands Brygge skole fra kl. 21-23 hver tirsdag.

Alle er velkommen – også de nye og dem som overvejer at prøve!

Der er åbent for alle typer fra “begyndere” til “proffer”. Børn er ligeledes hjertelig velkomne.

Vi skal nu fra på torsdag indtaste antal spillere på skærmen, og vi har aftalt hvem der skal stå for det. Hvis jeg ikke kan komme, så er det Connie Apitzsch, Brian Blinaa, Jens Luckenbach eller Jens Haavig Thomsen. Der er også flere andre kan stå for det.

Vi må hjælpe hinanden med at huske at indtaste antallet for hver gang vi kommer til hallen for at træne. Kommunen har givet besked at der skal registreres hver gang, der trænes i hallen, for de skal bruge oplysningerne til en statistik over anvendelse af hallen. Hvis vi skal bevare muligheden for at have hallen til træning, så skal vi sørge for at der kommer så mange som muligt og at der registreres antal fremmødte og antal anvendte baner.

badminton

Angående fordeling af bolde er det Connie,  der styrer hvem der har bolde. De, som kommer flittigt til træning, kan få et par dusin bolde med hjem. Indtil videre er fordelingen også spredt ud til forskellige personer:Connie, Brian B., Jens L., Jens H.,  Alysson, Thomas og Jesper.

Vi håber, at alle medlemmer/spillere vil hjælpe hinanden med at få en god sæson. Såfremt der er spørgsmål eller ønsker, kontakt gerne Jesper via e-mail eller facebook. Han kan også kontaktes via Messenger eller gennem Døvania badminton forum på facebook. I kan også spørge Connie og Jens L. under træningen, måske kan de svare på jeres spørgsmål.

Vi glæder os til at ser jer i den nye sæson.

Længe leve Døvania Badminton!

Jesper Søndergaard, Connie Apitzsch og Jens Luckebach

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu