DDI Årsmøde 2016 – Grøndal Multicenter

Bestyrelse -

Døvania har lige deltaget i DDI’s årsmøde lørdag den 4. juni i Grøndal Multicenter. I alt 5 klubber deltog i årsmødet: Døvania, Ahorn, Start, Viking og DAN.

Årsmødet startede med status for DDI’s arbejde siden repræsentantskabsmødet sidste år, det gik ganske fint, og gennemgangen af årsregnskabet forløb ligeledes ganske fint. 2015 gav et overskud på 86.000 kr.

IMG_0582
DDI’s sekretariatsleder Joachim T. Krøyer fremlagde årsregnskab 2015

DDI’s formand Claus Jul Larsen snakkede også om åbenhed i DDI, “det nye DDI”. DDI synes, at det er gået fint med samarbejdet med klubberne, hvilket klubberne også synes det samme.

IMG_0512
DDI’s formand Claus Jul Larsen under fremlæggelse af status af arbejdet, herunder DDI’s bestyrelses SWOT-analyse af forbundet

Der var fremsat 3 forskellige forslag til behandling under årsmødet:
1. forslag fra Start: ny fordeling af stemmer til klubberne – 2 stemmer til hver klub
Start ønskede en bedre fordeling end i dag, hvor de største klubber har et langt større andel af stemmerne i forhold til mindre klubber. Forslaget blev nedstemt.

IMG_0601
Her ses et skitse fremsat af DANs repræsentant Andrew Rodda , som lavede oversigter over stemmer i dag, pr. 1.1.17 med DDI-andele og til sidst Starts forslag

2. forslag fra Start: spærring af skyldnere dvs medlemmer med kontingentrestancer
Start ønskede at der skulle sættes ind i DDI’s vedtægter at medlemmer der skylder pengene i en klub, ikke kan skifte over til en anden klub uden at betale sin gæld først. Forslaget blev ikke gennemført, idet der blev henvist til en gentlemansaftale som blev indgået i 2015.

3. forslag fra DDI: bedre afklaring af konsekvenserne af et medlems eksklusion i en tilsluttet klub
DDI ønskede, at der skulle markeres tydeligere, at ekskluderede medlemmer ikke kan have en opgave eller en tillidspost i DDI. Der stod kun i vedtægterne at ekskluderede medlemmer i klubber ikke kan have sæde i DDI’s hovedbestyrelse.Forslaget blev nedstemt.

Ellers havde vi det rigtigt hyggeligt under hele weekenden.

IMG_0509
Her ser vi DDI’s sekretariat i arbejde under årsmødet, fra venstre sekretariatsleder Joachim T. Krøyer, idrætskonsulent André Kobberholm og hustolk Lisa Eggert Azubal

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu