Døvania opretter en pulje til foreningens landsholdsspillere

Bestyrelse -

På generalforsamlingen snakkede vi bl.a. om afsættelse af penge til to ting: projekter og landsholdspulje. Der er afsat 15.000 kr. til landsholdspulje, hvor Døvanias udtagne landsholdsspillere kan søge om en portion på 500-1.000 kr. Pengene bruges i forbindelse med dækning af personlige udgifter i forbindelse med træning og forberedelser op til en stor turnering.

Efterhånden vil Døvania sende ansøgninger om støtte til forskellige virksomheder, og såfremt der findes nogle, der gerne vil støtte Døvanias landsholdspillere generelt, tilgår pengene landsholdspuljen helt automatisk i de tilfælde, hvis der ikke er aftalt afgrænsede formål.

Det var den tidligere bestyrelses intention, at pengene ikke bruges til projekter/transport/ driftsudgifter. Det er planen, at det skal være bestyrelsen, der behandler ansøgningerne på bestyrelsesmøderne, og den tidligere bestyrelse kom også ind på, at ansøgerne skal være medlem af en stående sportsgren i Døvania, hvor man søger om en portion. Det vil sige, at man ikke kan søge om en portion i forbindelse med fodbold, hvis man er medlem af en fodboldafdeling i en anden klub, samt at Døvania ikke har en fodboldafdeling. Kort sagt kan man kun komme i betragtning, hvis man f.eks. er medlem i håndboldafdelingen og er samtidig udtaget til DDI’s håndboldslandshold.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu