Generalforsamlingen 2016 gik godt!

Bestyrelse -

Søndag den 13. marts blev dagen for Døvanias ordinære generalforsamling, hvor man skulle finde næsten en helt ny bestyrelse. Der var mødt godt 30 op til generalforsamlingen, og alle var i godt humør. Lars Knudsen var dirigent, og han styrede dagen med en sikker hånd. Han fik en rigtig god hjælp i Anne Roslyng med at få dokumenteret dagens forløb i et referat.

Bestyrelsen åbnede aflæggelsen af årsberetning med et minut stilhed til minde om 2 afdøde æresmedlemmer Børge Græbe og Elly Noormagi.

Derefter var der prisuddeling, og normalt er der 6 priser, men der blev uddelt 3 for 2015:

Årets idrætspræstation:
Ragnheidur Thorgilsdottir, bowling, for hendes fantastiske resultater i 2015.

Årets leder:
Nana Søltoft, damefodbold, for hendes fantastiske energiske arbejdsindsats som leder for damefodboldafdelingen.

Årets Døvanianer:
Hanne Rasmussen, bowlingspiller, for hendes dejlige og friske frivillige arbejde med rengøring hver måned på vores kontor og hendes smittende smil og glæde.

Derefter havde bestyrelsen to overraskelser i ærmet, og de to næste modtagere havde slet ikke en fornemmelse af hvad der ville ske. Begge blev meget overraskede og ikke mindst glade for udnævnelserne.

Hæderstegn:
André Kobberholm, for hans dygtige arbejde i idrætsforeningen, som mange medlemmer har nydt godt af. Specielt et projekt som han så mesterligt har stået for: en ny hjemmeside til Døvania. Han har indenfor 5 seneste år været på forskellige poster i bestyrelsen undtagen formandsposten. Han har også tid til at holde formen ved lige gennem vore forskellige sportsgrene.

Æresmedlem:
Jørgen Jørgensen, for hans højt værdsat indsats for døveidrætten gennem mange år. Der er skrevet en anden nyhed om Jørgen Jørgensen her på hjemmesiden.

Inden man kunne hygge sig sammen med noget lækkert aftensmad, som frivillige fra de unge mænds klub Gentlemens Finest har lavet, skulle vi gennem et bestyrelsesvalg. Efter et godt stykke tid kunne man bryste sig af med en fuldtallig bestyrelse bestående af:

Christian Høybye, formand

Charly Witt, bestyrelsesmedlem
Sabine Brink, bestyrelsesmedlem
Aleksander Madsen Kirkegaard, bestyrelsesmedlem
Dorte Zachariassen, bestyrelsesmedlem

Jens Luckenbach, suppleant
Martin Tranemose, suppleant
Emil Clemmensen, suppleant

Dejligt at generalforsamlingen kunne stå sammen om at finde folk til bestyrelsen, så Døvania kan køre videre. Bestyrelsen har holdt sit første møde efter generalforsamlingen den 30. marts, og formanden vil skrive en særskilt nyhed om bestyrelsesmødet.

Billeder fra generalforsamlingen kan ses på Galleri eller her.

Længe leve Døvania!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu