Formandens videobrev om generalforsamling 2016 del 2

Bestyrelse -

Hej! Jeg har flere informationer omkring generalforsamlingen den 13. marts.

Vi har nu lagt forskellige materialer på vores hjemmeside, og årsberetningerne fra idrætsgrene bliver fremlagt af lederne på generalforsamlingen, inden bestyrelsen fremlægger idrætsforeningens beretning.

Der skal også gennemgås vedtægtsændringer, fordi Døvania har indført forskellige procedurer, som er taget fra vedtægterne. De nye procedurer er lavet mere tidssvarende til i dag.

I forbindelse med bestyrelsesvalg har det været svært at kunne finde motiverede medlemmer til at træde ind i bestyrelsen. Siden sidste videobrev er der endnu et bestyrelsesmedlem, der ønsker at stoppe. Det betyder så, at der skal findes 3 nye bestyrelsesmedlemmer og 1 suppleant på generalforsamlingen.

Det var meningen, at jeg skulle stoppe som formand til generalforsamlingen, men det ser ud til, at en eventuel efterfølger ikke er klar til at overtage formandsposten.

Jeg vil fortsætte som formand et år mere, hvis nedenstående betingelser bliver opfyldt:

Der skal være motiverede og engagerede folk ind i bestyrelsen

Der skal være en formandskandidat blandt de nye bestyrelsesmedlemmer som kan varetage formandsposten efter generalforsamlingen i 2017

Man skal være indstillet på at varetage seriøse opgaver såsom halbookinger, §44 refusion af transportudgifter hos DHIF, Københavns kommune FOS, medlemsstyring og regnskabsstyring

Kontakten til Døvanias idrætsledere skal varetages løbende

Man skal også være indstillet på at afsætte tid til foreningsarbejde flere gange om måneden

Det er fast besluttet, at jeg stopper som formand for Døvania i 2017.

Som jeg sagde i forrige videobrev, sidste år har det været hårdt med mange oprydningsopgaver, men jeg kan godt love, at 2016 ikke byder på det samme – fremover skulle der gerne være plads til sjove og spændende opgaver.

Det ser ud til at det bliver nødvendigt at drøfte Døvanias fremtid på generalforsamlingen, for hvis der ikke kan vælges en motiveret og aktiv bestyrelse på generalforsamlingen, så kan der risikeres, at der bliver indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling med et punkt på dagsorden:

Skal Døvania lægges på hylden?

Netop derfor er det bestyrelsens håb, at mange vil komme på generalforsamlingen og deltage i drøftelsen om Døvanias fremtid.

På gensyn til den 13. marts!

Der er også Døvania bowlings generalforsamling kl. 11 samme dag, hvis man er interesseret i at komme, så er du hjertelig velkommen til at deltage.

Der er også muligt for spisning efter Døvanias generalforsamling, yderligere informationer ligger på hjemmesiden.

LÆNGE LEVE DØVANIA!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu