Et æresmedlem afgået ved døden

Bestyrelse -

Døvania har modtaget den triste besked at vores æresmedlem Børge Græbe er afgået ved døden forrige lørdag. Børge Græbe var som ung aktiv som håndboldspiller og spillede også tennis i 70’erne, og det endda så godt at han deltog i Deaflympics i Malmø i 1973. Da Børge stoppede som aktiv, var han et meget trofast støttemedlem af Døvania i mange år. Han blev udnævnt til æresmedlem i 2004 – samme år som Døvania fejrede sit 100 års jubilæum, idet det var ret bemærkelsesværdigt, at han havde været medlem i så mange år.

Vore tanker går til familien, og vi beklager denne sene opslag på hjemmesiden.

Æret være hans minde.

Venlig hilsen
Bestyrelsen

4 kommentarer til “Et æresmedlem afgået ved døden”

    Marek Mir-Mackiewicz

    Han var også orienteringsløb for Døvania flere år og han var meget flittig med konkurrence, så han fik problem pga hofte, så han stoppede. Jeg er lidt om I skrev ingen om det.
    Mvh
    Marek Mir-Mackiewicz

    Christian Høybye

    Kære Marek

    Tak for din kommentar, og det har været svært for mig at kunne finde noget om ham hurtigt, når min generation ikke kender ham så godt. Jeg havde ganske få men brugbare muligheder.

    Ib Steen Hansen

    Hej Bestyrelse.
    Børge Græbe, Han er også atletik og Fodbold
    Husk næste gang. SPØRG mig først, jeg ved alt indtil 1980. Skam jer…
    Tak. Ib Steen

    Mikkel Zacharias Pedersen

    Kære Ib. Jeg vil lige tillade mig at blande mig i din kommentar, så jeg er temmelig sikker på at bestyrelsen virkelig vil sætte pris på hvis du TAGER kontakt til bestyrelsen når et æresmedlem netop er afgået ved døden, i stedet for at du forventer at de kontakter dig. Sådan på den måde kan vi hjælpe vi Døvania, for holdåndens skyld 🙂 Håber alt går godt med dig. Glædelig jul

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu