Annonce

Lederskift i Døvania Orientering, fortalt af Louise Peitersen

Orientering -

Jeg har besluttet mig for at stoppe som Døvanias orienteringsleder den 1. juni 2018. Hvorfor stopper jeg? Fordi mine opgaver hos DDI blev ændret, som præsenteret til DDI´ årsmøde den 6. maj 2018 under DDI´ hovedbestyrelses rokade. Det er en væsentligt større opgave i DDI´ Hovedbestyrelsen og derfor er det bedst for mig at de opgaver jeg har, som fx. Døvanias orienteringsleder og DDI´ bowlingleder gives videre til nogle andre. Så kan jeg fokusere på min opgave hos DDI, som jeg regner med tager et års tid.

Døvanias orienteringslederpost giver jeg videre til Mikkel Z. Pedersen, som I orienteringsmedlemmer fremover kan kontakte på orientering@dovania.dk

Tak for tiden sammen med jer orienteringsmedlemmer, dog siger jeg ikke farvel, men på gensyn!

Louise Peitersen

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Og vær den første til at høre nyt fra os!

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu